Az Orosz nagyhatalmi politika rég elfogyott, de hol kapható mégis?

Az Orosz nagyhatalmi politika rég elfogyott, de hol kapható mégis?

Az Orosz nagyhatalmi politika 1905-2021 c. könyv – ha másutt nem is, de itt – mindenképpen kapható! A Püski Könyvesház címe 1013 Budapest, Krisztina körút 26. 10-18 óra között vannak nyitva – hétköznaponként!

Az alábbi, 2022. szeptember 16-án bemutatott könyv, az Orosz nagyhatalmi politika 1905-2021 – immár másodszori kiadása is elfogyott!
E-book változatban kapható volt ugyan már tavaly júniustól, de a keményborítós kötet csak 2022 augusztus második felében jelent meg, amit szeptember 16-án mutattunk be. November közepén jelezték nekem először, akik a könyv iránt érdeklődtek, hogy nem tudnak hozzájutni Budapesten a könyvesboltokban, mert nincs.
Az e-book-os formátum 2143 forintért továbbra is kapható. A papír alapú, kemény borítós változat ára 4646 forint.

2022. december 10-e körül kijött a nyomdából az utánrendelés, aminek azért örültünk, mert azok, akik karácsonyi ajándéknak szánták, hozzá tudtak jutni.

Viszont azóta 2023. március legelejére az új utánrendelt kiadás is elfogyott. Erre a Ludovika Kiadó adott utánrendelést, a tervek szerint legjobb esetben augusztus közepén lesz ismét kapható és alighanem a Ludovika Könyvesboltban fog a leghamarabb felbukkanni, hiszen a Ludovika Kiadó fogja terjeszteni.
A szerzőnek annyit sikerült elérnie, hogy a 4646 forintos áron a könyv a Püski Könyvesházban folyamatosan kapható! Vagyis, ha valaki nem tudna sehol a városban vagy az országban hozzájutni, akkor az 1013 Budapest, Krisztina körút 26. szám alatt de. 10 és du. 6 között meg tudja vásárolni!

A falfirkától balra a második földszinti bejárat a Püski Könyvesház.

Aspektus

Next Post

Nyugat-európai református lelkigondozók négynapos hittudományi tanácskozása Piliscsabán

ked szept 5 , 2023
A Nyugat-európai Magyar Református Lelkigondozó Szolgálat Alapítvány „EMLÉKEZZETEK MEG ELÖLJÁRÓITOKRÓL “ címmel négynapos hittudományi tanácskozást tartott – ez alkalommal Piliscsabán. A 2023. augusztus 31. és szeptember 3. közötti rendezvényen a Béthel Evangélikus Missziói Otthonban Békássy N. Albert, a Nyugat-európai Magyar Református Lelkigondozó Szolgálat világi elnökének két évtizeddel korábban írt sorai ma is ugyanannyira aktuálisak, mint […]